Reuze kinderdorp

De Piepkes (13u30)

Frederik Sioen, Roland Van Campenhout en Pieter-Jan De Smet noemen zichzelf 'de Piepkes' omdat ze vinden dat het zo hoort. In een wereld waar kinderen vaak ouder lijken dan hun ouders, waar de staart niet noodzakelijk met de kop verbonden is en waar Klein Pierke zichzelf God waant struinen de Piepkes door het hoge gras. Gewapend met Nederlandstalige liedjes uit eigen knapzak en een mond vol hart bezingen zij de wereld vanuit hun kinderlijke verbeelding. Eerst en vooral omdat ze dat graag doen, niks is zo uitdagend als een fijn lied voor kinderen maken, maar evengoed omdat er nog zoveel liedjes niet zijn geschreven. En omdat ouders ook maar mensen zijn zingen de Piepkes hun liedjes ook voor hen.

“Door het hoge gras” is een concert voor kinderen vanaf 5 jaar (ouders toegelaten)
GEZOCHT: avontuurlijke, enthousiaste kinderen en jongeren (4-14 jaar) die geen uitdaging uit de weg gaan!

Kan jij je vinden in deze omschrijving en wil je ook een stukje van de wereld verbeteren? Kom dan op zaterdag 4 juli 2015 vanaf 14u30 naar Simmerdown kinderdorp!

Kom tijdens een kei leuke namiddag samen met ons ontdekken hoe ook jij solidair kan zijn? Maak je klaar voor een namiddag springen, lopen, klimmen, denken, knutselen … en nog veel meer!

Deelname is gratis.

Hopelijk zien we je dan!